Jumbo Visma se tak stal dalším špičkovým celkem, který bude mít jak mužský, tak ženský tým. Do této skupiny patří Trek-Segafredo, Team DSM, Team BikeExchange, Movistar Team, Lotto Soudal a částečně i FDJ, přičemž příští rok se připojí i Cofidis.

Marianne Vos

Přehled vítězství Marianne Vos (na titulním snímku pátá zleva) je doslova „nekonečný“: je olympijskou vítězkou jak na silnici, tak na dráze, sedminásobnou mistryní světa v cyklokrosu, trojnásobnou světovou šampionkou na silnici a k tomu skončila pětkrát druhá (2007-2011), je mistryní Evropy a třikrát ovládla ženské Giro, na němž vyhrála rekordních 28 etap. A to samozřejmě zdaleka není všechno.

Marianne bude v květnu 34 let a loňskou sezónu ukončila na 6. místě světového žebříčku UCI, když z pouhých 17 závodních dnů skončila 11x do první desítky. Na Giro Rosa vyhrála tři etapy, a tím i bodovací soutěž. 

Tým má 12 závodnic, z toho je 8 Nizozemek. Čtyři přišly z týmu Parkhotel Valkenburg, po dvou ze Sunwebu, CCC a Lotto-Soudal, po jedné z Ceratizitu a Boels-Dolmans. Žádná však ani zdaleka nedosahuje věhlasu Marianne Vos.

Jip van den Bos je 24 let a přestoupila z dalšího nizozemského týmu Boels-Dolmans.