Milan Kadlec loni i letos zaujal vynikajícími výsledky na dráze i v silničních závodech a díky tomu naváže na Pavla Bittnera, který se po roce a půl v kontinentální sestavě DSM dostal až do první divize. Kadlec i Seeman podepsali smlouvy do konce roku 2024. Díky tomu budou mít dost času na vlastní vývoj a případný postup do WorldTour. 

Kadlec tým DSM zaujal kombinací dráhy a silnice a dlouhým únikem na světovém šampionátu ve Flandrech. "Milan umí na kole jezdit velmi rychle. Není to vyloženě sprinter, ale má velkou sílu," říká Rudi Kemna, hlavní trenér týmu DSM. "Díky svému talentu se stal mistrem Evropy ve scratchi na dráze. Je to skvělý talent, ale stále relativně surový, a myslím, že ho můžeme naší podporou a zkušenostmi hodně pozvednout. V současné době se zdá být všestranným závodníkem, který dokáže vyhrát sprint, ale s naším tréninkem a podporou se budeme snažit zlepšit ho ve všech aspektech."

Syn bývalého profesionálního závodníka Milana Kadlece v mládežnických kategoriích závodí za pražskou Duklu a v obou juniorských ročnících skončil druhý na mistrovství republiky. V reprezentačním dresu letos vyhrál etapu na prestižním etapáku LVM Saarland Trofeo v Německu a byl druhý v závěrečné etapě Závodu míru. "Tým DSM obdivuji už spoustu let a už nějakou dobu jsem za DSM chtěl jezdit. Mají skvělý program a jasné cíle a také od Pavla Bittnera jsem slyšel spoustu skvělých věcí o týmu. Ve svém prvním roce jsem opravdu odhodlaný udělat vše pro to, aby byl tento tým úspěšný, a pokud dostanu zelenou jako sprinter, chci tyto šance využít. Považuji se za jezdce, který dokáže vyhrát závod po dlouhém úniku, a v kopcích mi to jde, takže si myslím, že by mi v budoucnu mohly vyhovovat klasiky. Chci s týmem vyhrávat závody, ať už to budu já, nebo někdo jiný, kdo projede cílem jako první - vítězství je vítězství," říká Kadlec. 

Seeman, odchovanec TJ Stadion Louny, patří dlouhodobě k české mládežnické špičce v mnoha disciplínách. V roce 2021 získal v průběhu sezony dvě etapová vítězství spolu s několika dalšími výsledky v první desítce a navíc získal dres nejlepšího vrchaře na Závodu míru. Rok završil čtyřmi vítězstvími v cyklokrosových závodech a třetím místem na národním šampionátu. Letos se plně soustředil na silniční závody a přestoupil do italského týmu CPS a hned v prvním závodě roku La Corsa Di Sandro zvítězil. Poté si připsal řadu výsledků v první desítce na závodech v Itálii a České republice, včetně druhého místa na Gran Premio Citta Di Mentana a třetího místa na GP Marcello Falcone.

"Adam je další jezdec s obrovským motorem," říká Kemna o další české posile. "Letos měl nějaké problémů, trochu se přetrénoval, takže na papíře neměl nejlepší výsledky. Věříme v jeho schopnosti, že se z toho s naší pomocí a podporou dostane. Adam byl u nás na testech a ukázal své schopnosti v kopcích i celkovou všestrannost, takže je to někdo, komu by mohly v budoucnu vyhovovat klasiky. Opět chceme, aby jeho vývoj byl v prvních letech co nejširší."

"Líbí se mi přístup týmu, plánování a dlouhodobé uvažování," přidává svůj pohled Seeman. "Tým je ideální pro můj rozvoj jako jezdce i jako člověka, a proto jsem si ho vybral. Vidím se jako univerzál nebo klasikář, protože se obvykle cítím dobře v kratších prudkých stoupáních, ale myslím, že je ještě trochu brzy na to, abych řekl, jaký typ jezdce jsem. Věřím, že díky zkušenostem týmu se mohu posouvat dál, což je můj hlavní cíl."