„Z celkového pohledu šlo o solidní vystoupení, protože to pro nás byl jeden z vrcholů sezony. A tři medaile jsou úspěchem, i když jsme nezískali titul. Ve stíhačce jednotlivců nemohl ještě startovat Matyáš Muroň, který byl po nemoci, a nastoupil až v neděli do stíhacího závodu družstev. Bylo to velké oslabení, ale mezi jednotlivci ho zastoupil Kristián Vavro, který potvrdil pověst dobrého tempaře a vybojoval titul vicemistra republiky. Navíc ve velice kvalitním čase na prostějovský velodrom,“ řekl trenér František Trkal.

V sobotu se závodilo v bodovacím závodě a scratchi. „V těchto disciplínách jsme nejvíc věřili Adamu Bradáčovi. Zajel pěkné závody. Ve scratchi to bylo do poslední chvíle hodně vyrovnané, nakonec bral bronz, v bodovacím závodě mu k medaili chyběl kousek, obsadil nepopulární čtvrté místo", hodnotil trenér.

V nedělním stíhacím závodě družstev brali junioři Dukly Praha nakonec bronz. „Naši největší konkurenti byli o něco lepší, takže musíme být spokojeni,“ dodal František Trkal.

V barvách Dukly se na šampionátu představili Kristián Vavro, Adam Bradáč, Vilém Vostal, Matyáš Muroň a Tomáš Novák.