V roce 2016 totiž vznikla společnost Katusha Sports, která vyrábí cyklistické oblečení. A právě ta se objeví v roce 2020 v názvu UCI ženského týmu Bigla-Katusha. 

Thomas Campana, generální ředitel společnosti Bigla Pro Cycling: „Je skvělé, že se Katusha rozhodla podporovat náš tým. Jsou dlouhodobým partnerem a podporovatelem profesionální cyklistiky a nyní budou prostřednictvím partnerství s naším týmem podporovat ženskou cyklistiku. Jsme velmi rádi, že Katusha nám nejen poskytne vyspělé cyklistické oblečení, ale také se stane druhým partnerem týmu.“ 

Alexis Schoeb, generální ředitel společnosti Katusha Sports: „Jako hlavní partner jsme prožili tři velmi úspěšné roky v rámci mužské UCI cyklistiky, a jelikož věříme v další rozvoj ženské cyklistiky, zahájili jsme projekt její podpory prostřednictvím sponzorství týmu Bigla.“ 

V prohlášení Katusha Sports, společnosti sídlící v Ženevě, se praví, že si zakládá na pověstných švýcarských hodnotách, pro něž je charakteristická kvalita, řemeslné zpracování a osobitost. Profesionální ženský tým bude sloužit jako výzkumná „laboratoř“ tak, aby  Katusha Sports nabízela vždy to nejlepší oblečení pro ženy, ať už se jedná o technologii, funkci či styl.

Hlavním partnerem zůstává Bigla, společnost sídlící ve švýcarském městěčku Biglen, zhruba 20 km východně od Bernu, která je dodavatelem integrovaných konceptů místností pro moderní pracovní prostředí a komplexních řešení pro pečovatelská a nemocniční zařízení.