Kromě sportovního i ekonomického zhodnocení naší činnosti jsme ji využili i k ocenění úspěšných závodníků minulého roku v oddílové soutěži. Oddílová soutěž, kterou oddíl sleduje již od roku 1970, je hlavně směřována k všestrannosti našich závodníků. Tentokrát najdeme na mezi prvními třemi hned 2 děvčata. Na 1. místě se umístila Daniela Hezinová a na 3. místě ji doplnila Barbora Parmová. Mezi ně se na 2. místo vklínil vítěz předchozích třech ročníků Adam Seeman. Daniela a Bára si ceny od předsedy oddílu ing. Miloslava Boudy převzaly osobně. Za Adama, který se již připravuje na závodní sezónu v Itálii cenu převzal jeho tatínek Milan Seeman.

Také jsme poděkovali našim závodníkům, kteří po sezóně náš oddíl opouští aby si mohli plnit další cyklistické sny. Pokud vytrvají, tak nejsou bez šance se prosadit do cyklistiky na té nejvyšší úrovni. Těmto závodníků jsme věnovali drobnou upomínku jako poděkování za jejich působení a reprezentaci našeho oddílu. Jmenovitě se jednalo o Adama SeemanaPavla Jindřicha a Martina Bártu. Všem jsme věnovali samostatný článek s bohatou fotogalerií s ohlédnutím za jejich působením v našem oddíle. Odkazy na článek najdete po kliknutí na jméno závodníka. S těmito závodníky odchází jejich dohromady 10 titulů MČR, které v našich barvách vybojovali. Všem jim přejeme to nejlepší a pokud to budou potřebovat a bude to v našich možnostech, tak je i nadále budeme podporovat. Věříme, že jejich úspěchy byly, jsou a budou dobrou motivací pro naše další závodníky.

Samozřejmostí je také poděkování našim sponzorům za jejich podporu i v této nelehké době a těší nás, že většina z nich v naší podpoře vytrvává i nadále. Děkujeme.