Díky generálnímu partnerovi Kooperativa pojišťovna, a.s. a hlavnímu partnerovi Favorit Bicycles s.r.o. pod křídli KC Kooperativa Jablonec nad Nisou je tým na prahu nové cyklokrosové sezóny v plné síle. Úkolem je bojovat o přední příčky na cyklokrosových závodech, ale také vychovávat mladé závodníky.

Proto od nové sezóny ke stávajícím členkám týmu rozhodlo vedení rozšířit celek o juniorku Michaelu Navrkalovou, juniora Vojtěcha Březnu a kadeta Václava Veverku.  Ti doplní dlouholetou oporu Pavlu Havlíkovou a mladé závodnice Elizabeth Ungermanovou a Terezu Švihálkovou.

Kooperativa Cyclocross Team v sezóně 2018-2019 bude již tradičně jezdit na kolech českého výrobce Favorit, obouvat galusky Tufo, ráfky Spinollo, šlapací středy Gebhardt, vodítka Cabtech, komponenty Sram, vozit přilby, tretry a brýle Vittoria a oblékat závodní oblečení od tradiční firmy LAWI.

Závodníci a závodnice budou používat k občerstvení a doplňkové stravě produkty AMIX a sportovní kosmetiku Bina care. Tým je založen na českých kořenech a proto propaguje a používá především produkty českých výrobců a značek.