190 kilometrů dlouhému závodu z Trevisa do Bassano del Grappa dominovali jezdci UAE Emirates. Kromě prvního Hirschiho slavil také druhý Davide Formolo a na pátém místě skončil Matteo Trentin. Jezdci UAE Emirates roztrhali peloton více než 23 kilometry před cílem v jednom z posledních stoupání. Následně se vedoucí skupina rozšířila a zapojil se do ní i Mathias Vacek. 

10 kilometrů před cílem se v jednom z prašných úseků do kopce rozhodl zaútočit Nicola Conci (Alpecin - Deceuninck) a čelní skupinu roztrhal. S Concim se udrželi jen Formolo a Hirschi a už 8 kilometrů před cílem se Hirschi na čele osamostatnil, získal malý náskok a pokračoval na čele až do cíle. Formolo mezitím utrhl krajana Conciho a dojel na druhém místě se ztrátou 10 sekund na Hirschiho. Conci zaostal o 29 sekund a skupina pronásledovatelů, ve které byl i Vacek, ztratila 33 sekund. Ve spurtu skupiny byli nejlepší domácí Stefano Oldani (Alpecin - Deceuninck) a Matteo Trentin. Vacek dojel hned za nimi. 

Ve věku 51 let zde ukončil dlouhou závodní kariéru domácí Davide Rebellin. Italský klasikář dokončil na 30. místě. Rebellin se stal profesionálem už v roce 1992 a cyklistikou se živil 31 let.