Po více než 30 letech se na toto místo vrací vrcholný závod pro mládežnické kategorie. Ve dnech 13. a 14. 7. 2024 se v obci Tisová u Vysokého Mýta uskuteční Mistrovství České republiky mládeže a společné mistrovství České republiky a Slovenské republiky hendikepovaných cyklistů v silniční cyklistice.

V sobotu 13. 7. jsou od 9:00 hodin na pořadu časovky jednotlivců. Délka časovky pro kategorie mladších i starších žákyň a mladších žáků je 12,2 km. Stejnou distanci mají danou i paracyklisté. Ostatní kategorie změří síly na trati dlouhé 15,6 km. Trať časovky je spíše rovinatá. V neděli 14. 7. jsou na pořadu závody s hromadným startem ve všech zúčastněných kategoriích na 20,4 km dlouhém okruhu, který je shodný s okruhem, na kterém se konal v loňském roce závod Českého poháru. 

Pořadatelem Mistrovství České republiky mládeže a společného mistrovství České a Slovenské republiky paracyklistů je BB Com Cycling team, pod záštitou hejtmana Pardubického kraje Martina Netolického a radního Pardubického kraje pro sport Alexandra Krejčíře za nemalé finanční podpory společnosti BB Com s.r.o. Letohrad a dalších sponzorů.

Pořadatel srdečně zve všechny závodníky a diváky na tuto vrcholnou akci s přáním férového a zajímavého boje o mistrovské tituly.