Giant Defy je nové pohodlné silniční kolo určené pro dlouhé jízdy a použití v náročném terénu, profesionální závodníci jezdí na modelu Defy klasiky na kostkách, například Paříž - Roubaix. Nový model přináší řadu vylepšení. 

Zcela nová jsou řidítka D-Fuse zvyšující pohodlí (karbonová Contact SLR D-Fuse a hliníková Contact SL D-Fuse. Dražší modely Pro mají navíc nový aero představec Contact SL Stealth. Geometrie rámu je beze změny, mění se jen BB drop (o 5 mm níže), čímž se kompenzují širší pláště (až 32 mm). 

Nejvyšší model Pro má ve výbavě i wattmetr Giant Power Pro. V nabídce jsou celkem čtyři modely, dva ve vyšší specifikaci Pro. 

Giant FastRoad 

Fitness silnička Giant FastRoad Advanced nahrazuje současný model FastRoad CoMax. Kolo má karbonový rám a vidlici Advanced Composite. Také má nový design rámu Compact Road. Do další výbavy patří D-Fuse sedlovka, integrovaná objímka, Flat-mount kotoučové brzdy, 12mm pevné osy, patky Smart Mounting System určené pro instalaci zadního nosiče a blatníku, nové nástavce řidítek Contact Ergo Max, bezdušové pláště široké 28 milimetrů (prostor až pro 32mm). 

Ve srovnání s modelem FastRoad CoMax je nový model o 5 % rychlejší díky novému designu a o 10 % lehčí díky materiálu Advanced Composite. 

Druhý model FastRoad SL nahrazuje stávající model Rapid. Používá hliníkový rám Aluxx SL a karbonovou vidlici Advanced Composite. Také FastRoad SL využívá design rámu Compact Road, D-Fuse sedlovku, integrovanou objímku, Flat Mount kotoučové brzdy, dále klasické rychloupínací osy, Smart Mounting System patky, nové nástavce řidítek Ergo Max a pláště až do šířky 32 mm. 

Wattmetr Power Pro 

Giant představil i nový měřič výkonu Power Pro se sensory na obou klikách, které měří výkon, kadenci, úhel podávání výkonu a rozložení výkonu mezi pravou a levou nohou. Wattmetr je spárován s počítačem Giant NeosTrack GPS a je kompatibilní s dalšími přístroji pomocí signálu ANT+. Baterie má výdrž 150 hodin. 

loading...

Foto Giant