Nově vzniklý profesionálnítým s hlavními jezdci a tvářemi Jitkou Škarnitzlovou (vítězkou českého poháru) a Matějem Průdkem (naším nejlepším juniorem) bude objíždět kompletní světový a český pohár a bude se cíleně připravovat na co nejlepší výsledek na letních olympijských hrách vTokiu v roce 2020. 

„Rozhodli jsme se pro tříleté sponzorství MTB UCI týmu na jejich cestě na olympijské hry do Tokia v roce 2020. Spolu s nimi se i GAPP System vydává na cestu tříleté transformace, tak abychom upevnili naši pozici jedničky na trhu v ochraně firemních dat a prosadili se i v nových oblastech. Chceme být firmou první volby v transformaci datových center, bezpečnosti a ochraně informací pro TOP100 firem v České republice v roce 2020,“ říká Jiří Palkovský, generální ředitel společnosti GAPP System.

„Od prezentace v novém týmu se silným a stabilním partnerem si slibujeme širší prosazení značky Cabtech na trhu cyklistických komponentů a další impulzy od vlastních závodníků k vylepšení stávajících výrobků,“ doplňuje Pavel Čábelický, ředitel společnosti Cabtech.

Cyklistickou stáj GAPP System – Cabtech momentálně reprezentují dva závodníci.

 

Jitka Škarnitzlová (27)

Vicemistryně světa 2007 - juniorka

Vítězka ČP 2012, 2017

Mistryně ČR 2011, 2012 -U23

Vicemistryně ČR 2017

 

Matěj Průdek (20)

Mistr ČR 2015 – junior

Vítěz ČP 2017 – U23 

Závodní program týmu bude zaměřen na rozvoj výkonnosti jezdců, sbírání dalších zkušeností a mentální odolnosti na důležitých závodech, jako jsou mistrovství České republiky, Evropy a světa. Program se převážně skládá ze závodů olympijské disciplíny cross-country, konkrétně pak ze závodů Světového poháru, kompletního Českého poháru a vybraných závodů zařazených do seriálu Kolo pro život.

Nový tým by se neobešel také bez dalších partnerů. Vozy ŠkodaKaroq od AUTO MASARIK budou zajištovat spolehlivou dopravu nejen na závody. Kola, tretry, přilby, obutí a doplňky Specialized kompletně dodalo Velocentrum Voleský a to včetně závodního paliva Stealth. Kolo spolehlivě zastaví, v případě potřeby, brzdové vybavení značkyGalfer. O jejich skvělou péči se pak postará anglická speciálka Juici Lubes a to vše za přísného a spolehlivého dozoru nářadíUniortools! Péči o nohy má na starost Bina – osobně. Na závody tým oblékne přední česká značka cyklistického oblečení Lawi. V civilu pak jezdce týmu potkáte ve stylovém sportovním oblečení Columbia.

 

Tým GAPP System- Cabtech je registrovaným UCI MTB týmem pro sezonu 2018 a zařazuje se tak hned od počátku svého působení mezi ty nejprestižnější formace světového pelotonu horských kol. 

https://www.facebook.com/gappsystemcabtech/

O společnosti Cabtech CZ s.r.o.

Český výrobce high-end cyklistických doplňků a komponentů. Cabtech se soustřeďuje na malovýrobu špičkových součástek, jejichž nekompromisní kvalita je ověřena top světovými závodníky zejména z oblasti MTB a cyklokrosu.

Další informace najdete na cabtech.cz/.

 

O společnosti GAPP System

Společnost GAPP System, spol. s r.o., se již od svého vzniku v roce 1994 úzce specializuje na problematiku dostupnosti informačních systémů, disaster recovery a avoidance, ukládání dat, jejich zabezpečení a archivaci. Dodávaná řešení pečují o největší hodnoty zákazníků – firemní data. GAPP System zajišťuje jejich ochranu a nepřetržitý přístup, a to prostřednictvím tradičních, ale i progresivních řešení. Ve výsledku umožňuje zákazníkům výrazně snižovat rizika spojená s provozem informačních systémů a zvyšovat efektivitu vynakládaných finančních prostředků. Na českém trhu GAPP System dodává řešení například pro společnosti Allianz pojišťovna, Commerzbank, ČEPS, Česká pojišťovna, ČSOB Leasing, Komerční banka, O2 Czech Republic, Pojišťovna České spořitelny neboSeveročeské doly. Řešení GAPP System využívají také instituce veřejné správy a samosprávy jako např.Ministerstvo financí ČR, Nejvyšší kontrolní úřad nebo Středočeský kraj a další.

Další informace najdete na www.gapp.cz.