Ne, tak to nebylo, jen jsme předběhli první duben a využili zajímavou fotku tiskové zprávy, která přišla z Ostravy:

Minulý týden naši vlast navštívila legenda světové cyklistiky Paolo Bettini – dvojnásobný mistr světa a Olympijský vítěz, to je jen špička z ledovce výčtu jeho úspěchů.

 

První návštěva České republiky, konkrétně Ostravy, měla hlavní cíl prezentovat italského výrobce rámů značku TITICI, které je Paolo ambasadorem. Paolo Bettini s doprovodem navštívili novou dominantu města Bolt Tower, kde byla také podepsána smlouva o zastoupení značky TITICI pro český, slovenský a polský trh.

Paolo Bettini – na Bolt Tower při prohlídce industriální Dolní oblasti Vítkovic

Paolo, co tě přivedlo do České republiky a do Ostravy?

Po skončení závodní kariéry jsem se svého času věnoval i spolupráci s Italským národním cyklistickým svazem. Tato spolupráce skončila a já jsem měl čas se věnovat dalším projektům. Spolupracuji s marketingovou společností Sport Pro Ride a jejím prostřednictvím jsem ambasadorem značky TITICI.

Paolo, proč právě TITICI?

V době, kdy velké multinárodní společnosti diktují či regulují trh, fungují i malí Italští výrobci, kteří jsou hrdí na „fatto a mano in Italia“ vyrobeno v Itálii. Tito nositelé italské řemeslné výroby dokáží vnést do svého produktu zaujetí, vášeň, cit pro design a vyrobit nejlepší rámy na světě. Stejně jako já jsem prožíval své úspěchy a vítězství, tak i tito lidé, kteří se podílejí na vzniku TITICI, žijí stejnými emocemi. A tato společná vášeň, to je to, co nás spojuje.

Foto TZ a Titici