Partnerem žlutého trikotu byl pochopitelně ten nejdůležitější sponzor, společnost ŠKODA Auto.

Po časovce jej oblékla Vittoria Bussi, do třetí etapy v žlutém nastupovala Joscelin Lowden, vítězným spurtem v předposlední etapě jí tento trikot vzala Corinna Lechner. Ovšem obrovským sólem v poslední etapě si dres domů odvezla Joscelin Lowden.

loading...


Zelený trikot sponzorovala Nobilis Tilia - lipová detoxikační péče.

Dres vybojovala Corinna Lechner, ale v průběhu závodu několikrát měnil majitelku. Nejdříve patřil Vitorii Bussi, poté vítězce 2. etapy Nině Buysman a následně ho oblékla Corinna Lechner, ale také v poslední etapě ho vezla Nina Buysman, protože Němka Lechner vezla žlutý dres.    

loading...


Vrchařskou soutěž vyhrála Joscelin Lowden díky dlouhému sólu v závěrečné etapě a sponzorem byly naše stránky RoadCycling.cz. Jako první ho převzala Norka Ingvild Gaskjenn. O vítězství ve vrchařské soutěži jela také česká reprezentantka Nikola Nosková a dres oblékla v poslední etapě.

loading...


O sponzorství mladé závodnice a bílý dres se postaral PX - Burza cených papírů Praha

Talentovaná cyklokrosařka a silničářka Shirin van Anrooij z Nizozemska převzala bílý trikot už po druhé etapě a dovezla ho až do cíle Tour de Feminin.  

loading...


Vyhlašoval se také trikot nejlepší domácí cyklistky a po poslední etapě patřil Tereze Neumannové. Většinu závodu patřil Nikole Noskové. 

loading...

Autorem návrhu opravdu povedených dresů je grafik Jakub Tayari


Pořadatelé nabízejí i trikoty, které měli k dispozici v letošním ročníku k prodeji:
Letošní 33. ročník Škoda Auto Tour de Feminin proběhl za účasti 24 mezinárodních týmů ve skvělé divácké atmosféře. Do dalších let máme mnoho nápadů a nemalé plány. K jejich realizaci bychom potřebovali i vaši pomoc! Chtěli bychom vám, věrným fanouškům, dát jedinečnou nabídku a zároveň tak pomoct s financování závodu, které letos bylo shodou Covidových událostí napjaté.

Dlouholetá série každoroční bitvy o královnu Českého Švýcarska byla v roce 2020 kvůli světové pandemii přerušena a chvílemi to vypadalo, že půjde o přerušení definitivní. S tím se však nechtěla ztotožnit parta lidí, pro kterou je tento závod jednou z ikon Šluknovského výběžku, a tak se více jak třicetiletech tradice chopili organizace. To, že je Tour de Feminin unikátním dílem se ukázalo už při registracích, kdy se o účast v závodě hlásil počet týmů, který citelně převyšoval kapacity. Dál vše potom bylo ještě víc znát přímo na místě, kde se i přes občasné nepřízně počasí přišlo na jednotlivé etapy podívat úctyhodné množství fanoušků a podporovatelů. V neposlední řadě bylo také celé kouzlo znát při spolupráci s dobrovolníky.


Neradi bychom nás všechny o tyto zážitky připravili, proto jsme se rozhodli dát k dispozici lídrovské dresy vyrobené výhradně pro účely třiatřicátého ročníku! Koupí žlutého, zeleného, bílého, puntíkatého nebo českého dresu, tak můžete získat upomínkový předmět na letošní ročník, udělat radost svému blízkému, a zároveň podpořit Tour de Feminin v cestě k dalším ročníkům. A třeba se tak i s vaší pomocí dokáže dožít padesátého ročníku.

Od každé varianty dresu nabízíme 4 kusy a navíc jeden dres z každé soutěže je podepsaný jeho vítězkou! Všechny dresy jsou ve velikosti S. Cena za dres je na každém z vás. Kdo by nechtěl dres nezoufejte! Do budoucna bychom rádi měli i nějaké menší upomínkové předměty.

Velice si vážíme každého z příspěvků!

Děkujeme, organizační tým Tour de Feminin