Sportovní odpoledne na Rapidu tentokrát odstartují závody žáků a kadetů pod patronací týmu Roman Kreuziger Cycling Academy.

Na startu v Plzni očekáváme opět souboje jak jednotlivců, tak týmů. Zda Kobr udrží dres vedoucího závodníka i po tomto závodě, tak na to si budeme muset počkat do úterý. Dotahovat by se mohl ve skvělé formě jezdící Josef Hladík (BRILON RACING TEAM MB), nebo Maximilian Kerl (Auto Škoda Mladá Boleslav), který minulý závod vynechal.

V červnu startuje bodovací soutěž Bageterie Boulevard prestige, kde se můžeme těšit na souboje o nejaktivnějšího jezdce měsíce. V dresu nejlepšího jezdce kategorie masters se představí Martin Boubal (CTW Cycling).

V Plzni ve sportovním areálu SKP RAPID PLZEŇ bude připraveno prvenství na pásce pro kategorii elite, ženy, juniorky, junioři a masters, kdy si každé kolo první dva borci připíší 2 a 1 bod. 

V úterý 4. června od 17:30 hod tak pokračuje 5. díl GIANT LIGY PLZEŇ 2024, který je vypsán pro kategorie junioři, ženy, juniorky, muži elite a masters. 

Kalendář a propozice na webu akce