Zde je složení týmu a charakteristika jednotlivých závodníků očima trenéra Františka Trkala:

Jakub Elbadri: V týmu byl už minulou sezonu. Je to dobrý vrchař a počítám, že bude jedním z lídrů týmu na silnici. Určitě má předpoklady, aby dělal velké výsledky. Jen je potřeba mu nastavit určitý řád.

Jakub Kuba: Další z kmenových závodníků Dukly. I on by měl být jedním z tahounů. Jde o velice dobrého časovkáře a tempaře, který byl na mistrovství republiky desátý jako prvoročák.

Adam Bradáč: Nadějný závodník, který přichází z týmu kadetů Dukly Praha. Jeho doménou by měla být spíš dráha, na silnici měl trochu rezervy. Ale věřím, že se po všech stránkách bude zlepšovat. Počítám s tím, že se prvním rokem mezi juniory bude hlavně učit.

Kristián Vavro: Závodník s velkým potenciálem, kterého dobře znám už z Favoritu. Chci dělat výběrový tým a on mi do té koncepce skvěle zapadal. Také on bude prvním rokem mezi juniory. Hodně mu věřím. Jeho potenciál vidím hlavně na silnici, ale je velice dobrý i na dráze, kde vybojoval mezi kadety titul mistra republiky v omniu.

Matyáš Muroň: Znám ho velice dobře, pracuji s ním už dva roky. Je to inteligentní závodník s velkým motorem, vynikající časovkář. Vloni měl těžký pád, půl roku nejezdil a letos se spíš vracel. Ale v časovkách byl výborný. Počítám s ním jako s jedním z tahounů týmu.

Vilém Vostal: Na kole závodí teprve rok a tři měsíce, ale má skvělou morálku a chuť se zlepšovat. Chybí mu více zkušeností, jednoznačně musí zlepšit pohyb v balíku.

Tomáš Novák: I on přichází z Favoritu Brno. Letos měl dobrou hlavně druhou polovinu sezony. Měl by být spíš domestikem, ale určitě dostane prostor i pro osobní výsledky.