Premier Tech letos ponzoroval kazašskou Astanu, ale předčasně spolupráci ukončil a začal hledat nové příležitosti. Ve WorldTour zůstane díky spojení s týmem Israel Start-Up Nation. Izraelský celek patří Sylvanu Adamsovi, kanadskému podnikateli s židovským původem. V týmu už působilo několik kanadských cyklistů a proto dává spolupráce se společností Premier Tech smysl. 

„V týmu máme čtyři Izraelce a pět ze šesti Kanaďanů závodících ve WorldTour, tento tým je v mnoha ohledech odrazem mých dvou národností. Jakožto mezinárodní společnost sídlící v Kanadě je Premier Tech pro nás přirozeným partnerem. Jsem hrdý, že se Jean Bélanger a Premier Tech připojili k našemu projektu,“ prohlásil Sylvan Adams.

„Premier Tech nám pomůže dosáhnout cílů, které jsme si stanovili, a jsem nadšený, že dnes mohu představit náš nový dres. Rád bych také vyjádřil svou vděčnost Start-Up Nation Central se sídlem v Tel Avivu za jejich důvěru a podporu v posledních dvou letech. A i když už nebudou hlavním sponzorem, jsem rád, že SNC bude i nadále tým podporovat,“ dodal Adams.