V nabídce je červencový a srpnový termín. U obou táborů bude probíhat celotáborová hra a děti budou využívat hlavně MTB trasu v areálu velodromu. Starší děti si vyzkouší i dráhovou cyklistiku. Na dráhovou cyklistiku při „Turné 4 drah“, se pak jako nejmladší diváci kouknou druhý den. Závod je zařazen do kalendáře UCI, takže malí sportovci se mohou podívat, jak vypadá opravdová závodní cyklistika. 

V případě nepříznivého počasí mohou děti využít tělocvičnu a týmovou klubovnu. V programu je nejen pilování techniky na pumptracku a MTB trase, ale samozřejmě i cyklistická teorie. Tedy od výměny duší po možnost promítnutí filmů či zajímavých sportovních momentů. Pro malé 
sportovce je zajištěno celodenní stravování a pitný režim. Pro starší děti jsou pak v plánu i vyjížďky do nedaleké Višňovky. 

Registrovat na tábor se lze přes rezervační web Kovo, kde je možné najít nejen zmíněné tábory ale i dráhové závody pro amatéry či závody na horských kolech. Rezervovat si lze i úspěšný víkendový cyklokongres nejen pro trenéry, který měl svůj první díl v lednu a pokračuje v říjnu. 

Kalendář příměstských táborů 2019 
15. – 19. 7. 
19. – 23.8. 

Další podobné akce v letošním roce na velodromu Třebešín 
31.3. MTB Třebešín (děti + dospělí) 
25.5. Dráha UAC, Masters 
25.5. MTB Třebešín (děti + dospělí) 
8.6. Dráha UAC, Masters 
8.6. MTB Třebešín (děti + dospělí) 

13. – 14.7. MČR dráha UAC, Masters