loading...

Tým Quick-Step - Alpha Vinyl je stále věrný tmavě modré, ale design dresu se výrazně změnil. Belgického dodavatele Vermarc po několika letech vystřídala značka Castelli, která ukončila spolupráci s Ineos Grenadiers. Quick-Step má také nové sponzory Ekopak a Safety Jogger Shoes.

"V týmu Quick-Step Alpha Vinyl jsme se vždy snažili inovovat a hledat nové způsoby myšlení, které by nám pomohly se zlepšovat, a proto jsme rádi, že můžeme navázat spolupráci se společností Castelli," řekl generální ředitel týmu Patrick Lefevere. "Stejně jako my mají v cyklistice dlouhou a bohatou historii, a přesto se stále snaží být nejlepší, neustále se vyvíjejí a hledají nové způsoby, jak vylepšit své oblečení a udržet se na špičce. Cyklistika je často bojem s podmínkami a možnost vyrazit na největší světové závody s oblečením, které je technicky nejlepší dostupné, bude pro naše jezdce obrovskou výhodou, jsme rádi, že se připojí k rodině Wolfpack."

"Společnost Castelli je v profesionálním pelotonu známá pro své ochranné oblečení do chladných a mokrých podmínek, takže se k ní Wolfpack přirozeně hodí," říká Andrea Peron, výkonnostní ředitel společnosti Castelli. "Je to perfektní tým, se kterým můžeme spolupracovat a představit produkty, jako jsou bundy Gabba a Idro Pro pro závody v dešti. A sdílíme stejnou snahu o vítězství v jakémkoli terénu a za jakýchkoli podmínek."