loading...

Spoluzakladatel značky Repete Robin Fišer říká: “Když jsme začali rámy vyrábět, měli jsme touhu tvořit moderní výkonnostní silniční ocelová kola. S odkazem na historii, ale s nejnovějšími technickými standardy. Jsme posedlí hledáním funkčních a proporčních tvarů. Některé z elementů mám v šuplíku již 2 roky, 3D tisku kovu se věnuju už asi 8 let, ale vše musí tak nějak dozrát do stavu, kdy dává aplikace smysl a užitek. Je to již téměř 12 let, co jsme s Mikolášem začali a právě R3 je současným vrcholem evoluce našeho silničního modelu.”

repete_r3_reason_road_bike_atelier_32-min.jpg

Všechny produkty Repete si značka vyvíjí interně a výroba každého rámu následně probíhá v jejich vlastní pražské továrně. Společnost také spolupracuje s místními výrobními firmami pro výrobu jimi navržených elementů, jako jsou odlévané koncovky rámu z nerezové oceli, CNC obráběné hlavové trubky nebo 3D tištěné segmenty z nerezu a nylonu.

repete_r3_reason_road_bike_atelier_20-min.jpg

Nový model je prvním modelem značky od vydání silničního R2: Reason a gravel modelu G2: Verne, které byly při uvedení na trh v roce 2019 velmi dobře přijaty. Firma Repete má v posledních letech za sebou několik spoluprací s lokálními značkami jako je Isadore, Rap nebo Posedla, ale i těmi zahraničními jako jsou Campagnolo a Strava. Kola Repete dnes jezdí téměř po celém světě a to díky spolupráci se zahraničními obchody v Singapuru, Dubaji nebo Gironě. Model R3: Reason je obrovským krokem vpřed a smazává propast mezi výkonnostními karbonovými koly a ocelovými koly na zakázku, což potenciální zákazníci ocení, ať už pocházejí z kterékoliv části tohoto spektra.

Na oslavu uvedení nového modelu R3: Reason bude vydána limitovaná edice 10 rámů, z nichž každý bude mít implementovaný unikátní prvek. Zákazníci, kteří si chtějí jeden z těchto rámů zajistit, si je mohou rezervovat prostřednictvím webových stránek repete.cc.