Rohan Dennis se vrací do týmu, kde už před deseti lety působil. V roce 2011 jezdil za kontinentální development sestavu Rabobank a z profesionálního celku Rabobank se během uplynulých deseti let stalo Jumbo - Visma. Tým posílí jako špičkový časovkář, silný domestik na třítýdenní závody a lídr na týdenní etapové závody. "Jsem rád, že se připojím k týmu, který patří k nejlepším v profi pelotonu, zejména co se týče vývoje techniky a tréninku. Jezdit společně s Primožem Rogličem, Woutem van Aertem a Tomem Dumoulinem jsem nemohl odmítnout. Mými hlavními cíli je pomáhat týmu na Grand Tours a sám uspět na týdenních závodech. Je to nová kapitola mé kariéry, ale vlastně se taky vracím do minulosti, do doby, kdy jsem jezdil za Rabobank. A zase budu sedlat kola Cervélo, na kterých jsem v roce 2013 začínal mezi profesionály." 

Dennis také poděkoval svému současnému zaměstnavateli, týmu Ineos Grenadiers, za poslední dva roky. Britská sestava se Dennise ujala po propuštění z Bahrainu. Dvojnásobný mistr světa v časovce v Ineosu pomohl Taovi Geogheganovi Hartovi k vítězství na Giro d´Italia, vyhrál časovky na Kolem Katalánska a Kolem Romandie a získal bronzovou olympijskou medaili, ale nikdy nedostal příležitost na Tour de France a v Jumbo - Visma bude mít pravděpodobně o dost více osobních příležitostí.

Ale také pro Nizozemce je cenný zejména jako domestik. "Přemlouval jsem ho už několik let," říká Marijn Zeeman, hlavní sportovní ředitel Jumbo - Visma. "Je mou vysněnou posilou a bude velkou oporou zejména pro naše jezdce na celkové pořadí, ale  bude také schopen sám sbírat vítězství. V pelotonu není mnoho jezdců, kteří mají jeho kvality. Je pro nás skutečným přínosem, což je v dnešní cyklistice velmi důležité. Má velký motor, který dokáže tahat peloton dlouhé kilometry a dokáže i roztrhat peloton v jízdě do kopce. A samozřejmě je skvělým časovkářem, v těch bude často usilovat o vítězství.“

Trenér Mathieu Heijboer vedl Dennise už před deseti lety v Rabobanku a dnes se ve WorldTour týmu zaměřuje na časovky: "Máme velmi dobrou pověst mezi závodníky ostaních týmů, zejména co se týče časovek. Chtějí u nás jezdit, protože se jim hodně věnujeme. Měli jsme prvního a druhého závodníka na Olympijských hrách a třetí teď přichází. Už brzo budeme mít všechny tři medailisty v našem týmu, na kolech Cervélo. To je fantastické."