ROUVY díky unikátní digitální technologii umocňuje zážitek z vyjížděk a závodů i triatlonistům. Triathlon Fall Fest, který poběží v termínu 24. - 27. listopadu slibuje hvězdné obsazení. Mezi šampiony jako jsou Magnus Ditlev, Frederic Funk, Kyle Smith, nebo Fenella Langridge, nechybí i další profesionální triatlonisté- ze Slovenska např. Ondrej Kubo, z ostatních Lucy Byram, Lucy Buckingham, Rach McBride, Tom Davis nebo Pablo Dapena González. K nim se přidávají i odborníci jako několikanásobná šampionka na dlouhých vzdálenostech Belinda Grangerová a CEO závodů Challenge Family Jort Vlam. Z Česka tento nabitý line up doplní třináctinásobný vítěz mistrovství České republiky Petr Vabroušek a několikanásobná šampionka na středních a krátkých tratích Simona Křivánková. Přímým přenosem nedělního závodu bude provázet komentátor Tomáš Budka. Fanoušci tak mohou trénovat i závodit po boku velkých hvězd.

Triathlon Fall Fest, na platformě ROUVY přináší sérii jedinečných online akcí. Ty dávají zkušeným sportovcům, ale i nováčkům příležitost vzájemných interakcí - učit se od nejlepších, trénovat po jejich boku, soutěžit a hlavně - užít si radost být součástí komunity světových triatlonistů. ROUVY a Challenge Family tak opět společně vyzývají všechny triatlonisty na světě, aby porovnali své síly a užili si spolu překrásné scenérie z městeček Roth, Almere, Šamorín, Wanaka a mnohých dalších,” říká Petr Samek, spoluzakladatel a generální ředitel ROUVY, které patří do portfolia skupiny Pale Fire Capital

Kromě skupinových vyjížděk a závodů jsou na Triathlon Fall Festu připraveny i webináře a přímé přenosy, díky kterým má každý účastník možnost se spojit s některými z nejlepších profesionálních triatlonistů na světě. TFF spojuje celou komunitu profesionálních sportovců a nabízí vzdělávání o výživě, vybavení a tréninky na nejlepších trasách.

Všichni účastníci mají opět šanci vyhrát skvělé ceny. Ty budou náhodně vylosovány.

  • 2x startovné na nejnavštěvovanější triatlonovou událost roku, závody DATEV Challenge Roth (který je již vyprodán)
  • 2x cyklistická helma Abus GameChanger TT 
  • 2x hodinky Wahoo Elemnt Rival
  • 1x cyklistický neoprenový oblek (ZONE3)
  • 4x cyklistické ponožky
  • 1x sada Powerbar

Sponzory podzimního eventu pod sloganem „Virtuální triatlonový zážitek jako žádný jiný“ se staly firmy ABUS, Powerbar, ZONE3, Core Nutrition, Bestzeit a Bodyrocket.

Ani tentokrát nebude chybět společenský přesah akce v podobě podpory nadace pro nadané sportovce: ROUVY a Challenge Family podporují řadu let ty, kteří potřebují pomoc a společně mění svět k lepšímu. Od roku 1997 Challenged Athletes Foundation změnil životy tisíců mladých lidí, odstranil bariéry mezi jejich postižením a možností sportovat - bez ohledu na to, zda handicap měli od narození, nebo po nehodě. Všichni by měli mít šanci uskutečnit své sportovní sny. Účastníci Triathlon Fall Festu mohou svým zapojením nadaci podpořit přímo v rámci této výzvy. Registrace je bezplatná. ROUVY poskytuje zájemcům 14denní bezplatnou zkušební verzi, podrobnosti jsou dostupné zde.

PROGRAM:

  • 24. listopadu - 19:00 UTC: Wanaka Race s Fredericem Funkem, Kylem Smithem a Petrem Vabrouškem (závod je k dispozici také v různých časových pásmech - ve 23:00 UTC a ve čtvrtek ve 23:00 UTC).
  • 26. listopadu - 9:00 UTC: Group Ride se Simonou Křivánkovou v holandském Almere.
  • 26. listopadu - 16:00 UTC: WEBINÁŘ: Připravte se na svůj závod.
  • 26. listopadu - 18:00 UTC: Šamorínská skupinová jízda s Ondřejem Kubo (k dispozici s novinkou OmniMode™ - další generace aplikace ROUVY pro indoor cycling, která poskytuje sportovci vylepšené funkce a 360° rozsah zobrazení. Pro vyzkoušení je nutné mít aktualizovanou verzi 2.15.0 a vyšší - video zde).
  • 27. listopadu - 8:30 UTC: Živý video stream finálového závodu. Přímý přenos ze studia ROUVY komentuje Tomáš Budka spolu s hosty CEO Challenge Family Jortem Vlamem, mnohonásobné šampionky na dlouhé tratě Belindou Grangerovou a profesionální triatlonistky Simony Křivánkové.
  • 27. listopadu - 8:40 UTC: Zahřívačka s Magnusem Ditlevem a dalšími předními sportovci - šance položit přímou otázku triatlonovým superhvězdám.
  • 27. listopadu - 9:00 UTC: DATEV Challenge Roth Race s Magnusem Ditlevem a dalšími borci typu Pablo Dapena González, Thor Bendix Madsen, Fenella Langridge, Lucy Buckingham, Nikki Bartlett a dalšími. Závod je k dispozici i v dalších termínech - 14:00 UTC a v neděli 18:00 UTC a přináší i možnost vyhrát vstup do vyprodané DATEV Challenge Roth powered by hep 2023.

Detaily a registrace k dispozici zde.