Tradičně divácky atraktivní okruh pro kategorii elite měří 3580 metrů a má převýšení 115 metrů. Po startu na in-line dráze sportovního areálu zavede závodníky na lesní traily, kořenové sjezdy a rock garden. Vimperský závod je možností, jak si v závěru sezony ještě vyjet body do UCI žebříčku. Vypsány jsou finanční prémie v celkové výši 55 000 Kč.

Registrace na závod a platba je možná on-line. Uzavírka online přihlášek je v pátek 15. 9. ve 20 hodin. Přihlášky na místě bude závodní kancelář přijímat od závodníků nejdéle 30 minut před startem jejich závodu.

Vimperský závod se v předchozích letech mohl pochlubit tím, že se ve startovním poli objevila téměř kompletní česká MTB špička. Pořadatelé věří, že stejně nabité bude závodní pole i letos. Zcela jistě se na trať v dresu mistryně ČR vydá i Adéla Holubová z domácího ROUVY Specialized Cycling Teamu.

loading...

Stejně jako loni připravili pořadatelé a ROUVY také závod pro nadšené hobby cyklisty. V sobotu v 18 hodin se na trati exhibičního závodu potkají nejen vimperské cyklistické legendy z řad bývalých závodníků i trenérů, ale samozřejmě i nadšení rodiče malých závodníků, místní i přespolní hobíci a další fanoušci cyklistiky. Závod je vypsán na 20 minut na okruhu kategorie U11 a zván je každý zapálený biker (přihlášky na místě, před startem závodu). Po vyhlášení vítězů tohoto prestižního soupeření vás zveme na posezení s realizačním týmem!

Propozice k závodu

Registrace do závodu