5.července od 9 hodin odstartuje časovka jednotlivců Memoriál Zdeňka Bambáska, populární Giro de Zavadilka – časovka trojic se pojede týž den ve 14,30, oba závody na jeden okruh a to v kategoriích v součtu věků závodníků do 50, do 90 let včetně, 91-120, 121-150, 151-180, 181-210, 211 a více, družstev žen. Dále rodinných družstev, kde je podmínkou účastník do 15 let a aby každý účastník měl vlastní kolo. Tradičně proběhne i vyhlášení nejmladších a nejstaršího závodníka.

Letos ovšem náš klub pořádá úplně poprvé dětské závody. Pro ty nejmenší proběhne soutěž na asfaltovém hřišti, větší pak objedou vyznačený okruh. Pro všechny jsou připraveny odměny, jako bonus letos cukrová vata a popcorn. Přihlášky v 8:30 hod..

6. července v 9 hodin odstartuje silniční závod s hromadným startem Memoriál Vladimíra Urbana nejstaršího.

Závody jsou zařazeny do seriálu Unie amatérských cyklistů, Extraligy Masters a Severočeské amatérské ligy, otevřené pro příchozí cyklisty.

Startují závodníci od juniorské kategorie po nejzkušenější borce ve věku nad 70 let, v časovce jednotlivců i žákovské kategorie.

Ve všech závodech budou použity čipy a elektronická časomíra. Přihlašovat se lze na webu www.kcr.cz, klub má zřízeny i facebookové stránky.

Hodnotné ceny jsou zajištěny pro všechny kategorie závodníků. Předem přihlášení jsou zvýhodněni na startovném.

Těšíme se na viděnou se závodníky i s diváky.