Jen do zítřejší půlnoci mají kraje a disciplíny čas na předložení kandidátů na posty prezidenta svazu, členů Výkonného výboru a členů Kontrolní a revizní komise. 


Český svaz cyklistiky se pod vedením nového prezidenta Petra Marka chová trochu transparentněji a v tomto týdnu po zasedáních svých orgánů - výkonného výboru a prezídia, zveřejnil stručné obsahy schůzí.

Také zveřejnil na svých stránkách http://www.ceskysvazcyklistiky.cz/administrativa/9_konference-csc formuláře k podání přihlášek a termíny k podávání těchto dokumentů. Dalším termínem je 17. prosinec, kdy kraje a disciplíny musejí nahlásit delegáty konference.

Zda se po zítřejším termínu objeví i seznam navrhovaných osob, uvidíme v nadcházejících dnech. Zatím nikdo s kandidátskými programy nepřišel. Bereme za pravděpodobné, že na prezidenta bude opět kandidovat Petr Marek. V kuloárech se objevila i šeptanda o kandidatuře předsedy silniční komise Miroslava Pocheho, ale to by asi nebyla volba nejšťastnější, protože silniční komise organizačně nefunguje a česká cyklistika potřebuje předsedu, který se hnutí bude opravdu věnovat.