Teunissen odchází z Jumbo - Visma po čtyřech letech, ale v nizozemské sestavě závodil už mezi 2013 a 2016, než na dva roky odešel do konkurenčního Sunwebu. Ve službách Jumbo - Visma dokázal vyhrát etapu na Tour de France 2019 a oblékl se do žlutého trikotu. Právě rok 2019 byl jeho jednznačně nejlepším kromě etapy na Tour vyhrál také další čtyři závody. Leto se však už nedostal do výběru na Tour de France a k odchodu přispělo i neuspokojivé jaro. 

V Intermarché - Wanty Gobert bude útočit na vítězství a přední umístění v jednorázových závodech a krátkých etapových závodech a bude také k dispozici Biniamu Girmayovi v klasikách a při rozjíždění spurtů.

"Stejně jako ostatní jsem si všiml zlepšení Intermarché - Wanty Gobert. Když vedení týmu projevilo zájem o mé schopnosti, nemusel jsem dlouho rozhodovat," říká Teunissen o svém přestupu. "Celá jejich nabídka je pro mě lákavá. Tým má dobré vedení a byla mi nabídnuta atraktivní role pro jarní klasiky. Chci být vidět a chci vytvářet příležitosti pro tým a Biniama Girmaye, který už dokázal, že dokáže vyhrávat největší závody. Vedle klasik se také těším, že budu Girmaye podporovat ve sprintu."

"Bude to zvláštní přestup, protože poprvé opouštím nizozemské prostředí. V rámci týmu Jumbo - Visma jsem závodil po boku takových borců, jako jsou Wout van Aert a Dylan Groenewegen, a byl svědkem toho, jak tým vyrostl v jednu z nejlepších světových sestav. Tyto zkušenosti budou pravděpodobně cenné i v novém týmu. Hlavní změnou pro mě však je, že opět dostanu příležitost jezdit na sebe. K mým posledním vítězstvím patří etapové vítězství na Tour de France a obléci žlutý dres v Bruselu a v Binche byl absolutní vrchol mé kariéry a nemohu se dočkat, až podobné okamžiky zažiju znovu. Už se nemůžu dočkat, až se se všemi setkám. V pelotonu je všeobecně známo, že IWG je dobrá atmosféra, takže jsem si jistý, že se budu rychle cítit jako doma."