Skvělá spolupráce se rozvinula mezi naším týmem a poskytovatelem ubytování Moraira Villa Holidays. K dispozici pro správnou regeneraci nám byla vířivka pro 4 osoby. Pro zpracování správné výživy venkovní a vnitřní kuchyň. Ve volných chvílích jsme mohli hrát biliard a stolní tenis. Aby to nebylo jen o tréninku, do programu jsme zakomponovali i výlety, regeneraci a třeba i skvělé grilování ryb. Určitě se sem plánujeme vrátit.

Po návratu v polovině března plánujeme závod v Itálii, kde budeme bojovat na závodě Granfondo Sanremo – Sanremo 2023. Naopak v České republice se ukážeme na TDK Classic. Následně nás tradičně čeká závod VC Hlohovce + Škoda cup 2023 Velká Bíteš - Brno - Velká Bíteš. O měsíc později se těšíme na dva parádní závody v Krásné Lípě a České Kamenici, které se jedou ve stejném seriálu, ale také v dopoledních hodinách je bude provázet závod amatérů. Nechte se překvapit, kde nás uvidíte.

V plánu máme samozřejmě spoustu závodů a za zmínku stojí plánovaná účast na etapových závodech, které odstartujeme již tradičně na RBB Tour, který je opravdu parádní a umocňuje to i příroda České Kanady. Další etapový závod bude již doma a to doslova. Chystáme se na zcela nový etapový závod, který se jede v Českém Švýcarsku s názvem Bohemia Swiss Tour. Moc se těšíme i na domácí závod Tour de Zeleňák a neopomineme ani Českolipský silniční pohár.

V průběhu celého roku se budeme soustředit na Lausitz cup, kde v letošním roce budeme pořádat ve spolupráci s firmou KM Trading CZ jeden z jeho závodů. Bude to vůbec první zahraniční závod, který Lausitz cup bude mít.

Pro letošní rok došlo na výrazné omlazení týmu. Kdy do týmu vstoupili známá jména z cyklistického pelotonu (Gerwin Pieter Coljé (NED), Martin Kubišta, Jan Kadaně....a další), ale také třeba úspěšný závodník a juniorský olympionik v běhu na lyžích Adam Matouš.

Díky patří našim sponzorům v čele s KM TRADING CZ. Dále pak STRAVOVÁNÍ HOLEC s.r.o, PROPROJEKT, TISK ŠEDIVÝ a městu Rumburk za podporu, bez těchto by se to opravdu neobešlo!