Elite, U23 / scratch: 3. místo Adam Křenek, 6. místo Martin Čepek, 7. místo Martin Voltr a 8. místo Štěpán Široký

Elite, U23 / bodovací závod: 2. místo Adam Křenek, 5. místo Štěpán Široký, 8. místo Martin Voltr

V neděli se jel další díl Českého poháru a muži Favoritu byli opět vidět, když Adam Křenek skončil ve scratchi na 2. místě a na pódium ho doprovodil týmový kolega Štěpán Široký, který obsadil místo třetí. Na tento závod navazoval ČP v madisonu, kde dvojice Křenek (Favorit) s Kadlecem (Dukla Praha) vybojovala vítězství a na čtvrtém místě skončila dvojice Široký s Čepkem.

Elite, U23 / scratch: 2. místo Adam Křenek, 3. místo Štěpán Široký, 6. místo Martin Čepek a 8. místo Daniel Vysočan

Dařilo se i mládeži Favoritu

Mezi kadety Kristián Vavro obsadil výborné třetí místo v olympijském omniu v rámci Českého poháru, jeho týmový kolega Filip Richter bral sedmé místo, Alice Mikulášková byla šestá mezi kadetkami. 

Barvy Favoritu Brno byly k vidění i v dalších kategoriích. V kategorii starších žáků slavil opět vítězství Marek Vašina a Matyáš Branč obsadil čtvrté místo.

V rámci nedělního programu byl ještě závod Českého poháru dvojic (madison) a tam mládež Favoritu ukázala svoji sílu.

Mezi juniory předvedla slušný výkon dvojice Vysočan, Padělek, která obsadila třetí místo. V kategorii kadetů obsadila dvojice Filip Richter (Favorit) s Nikolasem Jarošem (Mapei Merida Kaňkovský) třetí místo.

Mezi staršími žáky v madisonu vyhrála dvojice Marek Vašina s Jaroslavem Hubáčkem a na stupně vítězů je doprovodila další dvojice z Favoritu Matyáš Branč a Matteo La Carbonara, kteří mají bronz.

O víkendových závodech jsem byl s vystoupením Favoritu Brno spokojen. Jedenáctkrát  jsme se dostali na pódium, po oba dny jsme měli v absolutním pořadí lidi v top 10. A konkurence byla opravdu slušná. O to víc mě těší, že jsme byli schopni prosadit se,“ hodnotil František Trkal.