Závod skončil zklamáním pro největšího favorita Wouta van Aerta (Jumbo - Visma). Belgičanův tým se snažil mít vše pod kontrolou, závodníci nizozemského celku naskakovali do úniků a Van Aert musel pouze jednou reagovat sám na útok v průjezdu do posledního okruhu, když se o únik pokusila velká skupina, i s Tadejem Pogačarem (UAE Emirates). Van Aert si snadno skupinu dojel, proto bylo překvapivé, že mu dojezd závodu nevyšel.

V posledním okruhu útočili Michael Storer (Groupama - FDJ), Nathan Van Hooydonck (Jumbo - Visma), Neilson Powless (EF Education - EasyPost) a Mikkel Honoré (Quick-Step Alpha Vinyl). Nejdéle vydržel Storer, přesto byl dostižen ještě před posledním stoupáním směrem k cíli. Poté se na čele poskládali jezdci Jumbo - Visma a snažili se udržet peloton pohromadě.

Jenže 2100 metrů před cílem se v prudkém stoupání rozjel Benoit Cosnefroy (AG2R Citroen) a nikdo se s ním nedokázal udržet. Francouz byl mimořádně silný, hned za ním vyrazili Honoré a Christophe Laporte (Jumbo - Visma), ale nedokázali se přiblížit. Cosnefroy měl stále spoustu sil a peloton se nepřibližoval. V cílové rovince už mohl slavit daleko před cílem a dojel si pro své druhé vítězství na úrovni WorldTour a první mimo území Francie. 

Honoré byl spurtujícím pelotonem dostižen těsně před cílovou páskou. Nejrychlejší byl obhájce vítězství Michael Matthews (BikeExchange - Jayco), skončil druhý a získal 400 bodů UCI do boje o záchranu ve WorldTour. Třetí místo vybojoval Biniam Girmay (Intermarché - Wanty Gobert) a čtvrtý dojel Van Aert před Ivánem Garcíou (Movistar) a Honorém. Unavený Pogačar projel cílem na 24. místě.

Pavel Bittner (DSM) dokončil na 87. místě se ztrátou 6:26. Josef Černý (Quick-Step Alpha Vinyl) projel cílem se ztrátou přes deset minut na 108. příčce.