Oba podepsali smlouvy na tři roky, až do konce sezóny 2025. "Je skvělé, že se Wilco vrací do týmu, kde to pro něj všechno začalo," říká Merijn Zeeman, sportovní ředitel týmu Jumbo - Visma. "A jsme rádi, že si nás vybral i Dylan. Má za sebou skvělé úspěchy a v pelotonu je velmi ceněným jezdcem. Naším cílem jsou největší závody a s Dylanem v týmu zvyšujeme šance na úspěch."

Vítěz Paříž - Roubaix posílí především klasikářskou skupinu, ale je to také velmi zkušený domestik na Grand Tours. "Na příští rok se opravdu těším. Jako nizozemský jezdec v nizozemském týmu se cítím jako doma. V posledních letech jsem pozorně sledoval vývoj týmu. Měl vzestupnou tendenci, proto jsem si ho vybral. S Woutem van Aertem a jezdci jako jsou Tiesj Benoot a Nathan Van Hooydonck budeme mít opravdu silný tým, zejména na klasikách. Doufám, že na jaře budeme podávat dobré výkony, a chci přispět i do etapových závodů. Tým s Jonasem Vingegaardem letos zaslouženě vyhrál Tour a já bych se na tom rád podílel i příští rok," říká Van Baarle. 

Kelderman se do Jumbo - Visma vrací po šesti letech v Sunwebu a BORA - hansgrohe. "Jsem rád, že můžeme opět začít spolupracovat. I když jsem byl nějakou dobu pryč, Jumbo - Visma mi připadal jako můj domácí tým. Znám lidi z týmu velmi dobře a vždy jsem s nimi byl v kontaktu. Myslím, že je to správný krok. Tým udělal pokrok a jsem zvědavý, kam to povede. Tým je ambiciózní tým a já doufám, že pomůžu. Myslím, že mám stále prostor pro růst a chci předvést velké věci. Tým v poslední době zaznamenal velké úspěchy, a já doufám, že kluky, kteří se o ně zasloužili, podpořím ve velkých závodech. Doufám také, že budu moci předávat své zkušenosti mladým jezdcům. Moc se na to těším," dodal Kelderman.