De Kleijn ve spurtu porazil Phila Bauhause (Bahrain Victorious) a Mariuse Mayrhofera (DSM-Firmenich). "Byla to pěkná etapa," zhodnotil své vítězství závodník týmu Tudor. "Silnice byly velmi široké, takže si myslím, že každý dostal šanci sprintovat. Já sám jsem měl kilometr před cílem u sebe Maikela Zijlaanrda a Ricka Pluimerse, kteří mě udrželi na dobré pozici."

"Rick mě držel vpředu do poslední zatáčky a Maikel jel v jednu chvíli vedle mě, aby se zeptal, kdy má nasadit ke sprintu. Řekl jsem mu, kdy může jet, a pak jsem jen sám začal spurtovat. Tohle vítězství je opravdu výsledkem dobré týmové práce."

Van Wilder v konečném pořadí porazil Rakušana Felixe Großschartnera (UAE Emirates) o 11 sekund a na třetí místo se před Pavla Sivakova (Ineos Grenadiers) a dostal sprinter Danny van Poppel (Bora-Hansgrohe). Pro Van Wildera je to důležitý výsledek, nechce totiž být jen domestikem Remca Evenepoela, ale také lídrem na vybraných závodech.

"Získat první vítězství mezi profesionály a první vítězství v celkovém pořadí v jednom týdnu je skvělý pocit," říká Van Wilder. "Byl to úžasný závod, kluci odvedli skvělou práci a pomohli mi uhájit dres, za což jim chci poděkovat a také za to, že tu byli pro mě i v těch nejhektičtějších chvílích."

"Myslím, že jsem našel svou roli v týmu. Chci dále růst a dosahovat dobrých výsledků v závodech tohoto typu, ale zároveň chci pomáhat týmu na Grand Tours. Teď se nemůžu dočkat, až s kluky pojedeme do Kanady, kde doufáme v další solidní výsledky," dodává.