Start v Plzni potvrdil i Ondřej Cink (Primaflor Mondraker Rotor Team) a samozřejmě vítěz dvou úvodních podniků v Plzni a Táboře Martin Boubal (CK Příbram Fany Gastro servis).

Závodníci tentokrát pojedou bodovací závod, kdy si v každém pátém okruhu nejlepší čtyři připíší 5, 3, 2 a 1 bod. A aby jezdci drželi vysoké tempo, bude v každém kole navíc připsán prvnímu jezdci 1 bod.

Očekáváme souboj o puntíkovaný dres nejaktivnějšího jezdce měsíce dubna. Zatím ho má pevně v držení, vynikající dráhař Denis Rugovac (Favorit Racing).

Zveme Vás tímto na souboje jednotlivců a týmů, které tentokrát pokračují po Táboře v Plzni ve sportovním areálu Rapid. Do Plzně se chystá i kompletní táborský mančaft v čele se zkušeným Martinem Hunalem (ČEZ CT Tábor). Jak si s tím poradí vedoucí muž v pořadí Martin Boubal, tak na to se přijďte podívat na Rapid.

Ve středu 25. dubna od 17:30 hodin tak odstartuje již třetí díl GIANT LIGY 2018, který je vypsán pro kategorie junioři, ženy, muži Elite a masters. Start mládežnických kategorií IL SANO CUP startuje již od 16:50 hodin.