Starší datum vzniku pořadu přitom neubírá nic na jeho aktuálnosti a i dnes se může jednat o zdroj praktických informací v případě, že se aktivně věnujete nějakému z vytrvalostních sportů. Nebo o zdroj teoretický informací v případě, že se zajímáte o obecné zákonitosti sportovní přípravy. Zde jsou naše nej:

Největšího počtu diváků, kteří v reálném čase sledovali naše živé vysílání dosáhl Jiří Dostal ve videosemináři s názvem Laktát a laktátová křivka. V reálném čase tento pořad sledovalo téměř 900 diváků:

Absolutně největší počet shlédnutí, který zahrnuje i opětovné spuštění videa v archivu zatím patří videosemináři Ondřeje Vojtěchovského s názvem Tréninkové prvky:

Největší ohlas a nejlepší hodnocení z hlediska okamžitého, praktického využití získal videoseminář Blanky Procházkové s názvem Výživové doplňky a jejich alternativy:

Na webu RoadCycling.cz se také publikují krátká videa v sekci Poradna. Nejvíce přístupů jsme zaznamenali u videa Ondřeje Vojtěchovského s názvem Nejčastější chyby v tréninku:

 
Tak se nadále dobře bavte u dalších dílů a to každou první středu v měsíci vždy večer od 20:30 hodin. Budeme se na vás těšit!