Welsford zvítězil poprvé od začátku března a ukončil dlouhotrvající neúspěšnou část sezóny. Australan porazil Nizozemce Kooije a Belgičana Philipsena až ve fotofiniši, rozdíl mezi prvním třemi byl minimální.

Osm kilometrů před cílem došlo k hromadnému pádu, který zastavil například Gianniho Vermeersche (Alpecin-Deceuninck) a Kaspera Asgreena (Soudal Quick-Step), lídr závodu Tim Wellens (UAE Emirates) se vyhnul jen těsně.

Do cíle se tak řítil peloton čítající zhruba 60 jezdců. V něm měly stále velmi dobré zastoupení týmy Alpecin-Deceuninck a DSM-Firmenich. Nakonec to byl Jasper De Buyst z týmu Lotto Dstny, který rozjel perfektní spurt pro Arnauda De Lieho. Ten začal sprintovat příliš daleko před cílem a rychle ho předjel krajan Tim Merlier (Soudal Quick-Step). jenže ani Merlier nebyl dostatečně silný a rychlý a nestačil na Philipsena, Kooije a Welsforda. Australan začal spurtovat s malým náskokem a udržel vedoucí pozici až do cíle.

Sprint byl poznamenán pádem v poslední zatáčce, do kterého se zapletli například Arnaud Démare (Arkéa Samsic) a Fred Wright (Bahrain Victorious). 

V celkovém pořadí se toho moc nezměnilo. Něco se dělo jen na Zeleném kilometru se třemi rychlostními prémiemi. Wellens se nebránil, nechal to na týmovém kolegovi Matteu Trentinovi, aby pohlídal jeho nejvážnější soupeře. Mike Teunissen, Florian Vermeersch, Jasper Stuyven a Axel Zingle získali pár vteřin, ale ne dost na to, aby Wellense opravdu ohrozili. Wellens vede s náskokem 23 sekund před Vermeerschem a Lampaertem.