Qhubeka Assos bude mít jen jednoho titulárního sponzora, protože nadace Qhubeka týmu neposkytuje žádné finance. Švýcarská oděvní společnost Assos je hlavním finančním partnerem. Stáj zůstává věrna svým africkým kořenům a pokračuje v podpoře nadace Qhubeka, která poskytuje jízdní kola africkým dětem. 

Douglas Ryder dokázal zajistit rozpočet na příští rok i bez pomoci dánských investorů v čele s Bjarnem Riisem, kteří NTT opustili po necelém roce. Z finančního hlediska bude Qhubeka Assos jedním z nejchudších profesionálních týmů a určitě nejchudším celkem ve WorldTour, pokud se Dougu Ryderovi podaří udržet na nejvyšší úrovni. Ryder sice stále vlastní licenci WorldTour, ale Mezinárodní cyklistická unie přesto musí provést audit a zjistit, zda tým splňuje všechny podmínky. 

Jsem rád, že jsme získali podporu několika úžasných lidi a partnerů včetně společnosti Assos, která postoupila na pozici titulárního sponzora. Těším se na naše nové partnery a na přípravu před sezónou 2021. Jízdní kolo je nástrojem, který mění život, při dojíždění, sportu, pro zdraví, díky svobodě, kterou poskytuje. Našemu týmu vždy záleželo nejen na vítězstvích, i když vyhrávání milujeme," říká Douglas Ryder. 

Zajištění existence ale nijak nezajišťuje úspěchy a nejlepší závodníci z týmu odcházejí. Pryč jsou Roman Kreuziger (Gazprom - RusVelo), Michael Valgren (EF), Edvald Boasson Hagen (Total Direct Energie), Ben O'Connor (AG2R Citroën), Ryan Gibbons (UAE Emirates), Louis Meintjes (Circus - Wanty Gobert) a také například Samuele Battistella (Astana). I s nimi patřil NTT k nejslabším týmům WorldTour a bez nich to bude ještě o hodně horší. 

Tým zatím oficiálně nepotvrdil žádnou posilu, ale počítá se s příchodem Karla Vacka. Další jezdci budou následovat, ale Qhubeka Assos muže nabídnout většinou jen minimální mzdu. Zůstat by měli Domenico Pozzovivo, Victor Campenaerts a nejspíš i Giacomo Nizzolo. Tým jedná s Australanem Simonem Clarkem a Italem Fabiem Aruem.