Stále probíhají registrace. 

Chceme poprosit veřejnost a účastníky silničního provozu, aby v době od 11:15 hodin do 13:15 hodin dbali zvýšené opatrnosti, pokynů pořadatelů a Policie. Zvláště na trase: Jiříkov – Rumburk – Dolní Křečany - Valdek – silnice na Šluknov – Království - Nový Jiříkov – Jiříkov. Naopak budeme rádi, když přijdete fandit. Cyklisté v daném čase budou projíždět celkem čtyřikrát, takže bude na co koukat. Můžete přijít podpořit i domácí tým UNLIMITED KM TRADING CZ, který bude bojovat o co nejlepší umístění. Součástí závodu bude i fanzóna, kde si může každý zařvat, jak jen bude moci.

Můžete přinést buben či trumpety. Místo fanzóny zveřejníme na začátku srpna a nebudou chybět ani kontroverzní dýmovnice, protože kouř prostě k cyklistice patří. Tentokrát jsme se rozhodli pro fanzónu na Zámečku v Rumburku, tak aby to i Rumburští měli dostupné.

Trabant.jpg

Můžete se těšit i na náhled do minulosti cyklistiky z NDR v podání místního majitele cyklistického obchodu Pavla Brabce, který již na prvním ročníku dorazil v dobovém autě, které poveze historická kola. Tečkou nad tím je německá dobová hudba linoucí se z oken vozidla značky TRABANT. Ještě jednou díky všem podporovatelům v čele s firmou KM TRADING CZ a mediálním partnerem RoadCycling.cz.