Na základě loňských výsledků, které po celou sezónu prostějovští dráhaři předváděli, se podařilo Lichnovskému s Baborem získat smlouvu na pět podniků této dráhové show. Pro Pardus Tufo Prostějov je to historický úspěch, když se závodníci tohoto oddílu budou pravidelně ukazovat po boku největších hvězd světa.

Závodníci Prostějova navíc zahájili londýnské závody výborně. Hned na úvod obsadil třetí místo v madisonu Pszczolarski se svým kolegou Staniszewskim a třetí byl také v závodu za dernami, kde Lichnovský skončil pouze o příčku za ním, tedy čtvrtý. O velkou senzaci se pak postaral talentovaný Daniel Babor, když ovládl bodovačku.

„Do bodovačky jsem nastupoval s tím, že si věřím na vítězství. Je poměrně krátká a jsem tu nejrychlejší. Doufám, že se zadaří i v nějakém závodě dvojic,“ řekl ke svému úspěchu Dan Babor. 

Atmosféra a celkové prostředí je tady neskutečné. Naše první šestidenní jsou spíš o sbírání zkušeností a zároveň zjištění, jak to mezi nejlepšími závodníky na těchto závodech chodí. Není jednoduché dostat se mezi top závodníky do jejich povědomí. Myslíme, že na začátek jsme se uvedli docela dobře, bohužel jsme úplně nepodchytili zavedený systém závodění, ale už se do toho dostáváme a doufáme, že se během následujících dnů posuneme v žebříčku výš. Děkujeme všem, kteří nás sledují díky TV přenosu,“ vzkazují z Londýna čeští závodníci.

Podobně úspěšný pak byl i druhý závodní den. Čtvrté místo v závodu za dernami obsadil tentokrát Daniel Babor, Luděk Lichnovský vybojoval skvělé druhé místo v bodovačce a stejně tak druhé místo obsadil Wojciech Pszczolarski s Danielem Staniszewskim v madisonu.

I třetí den se prostějovští dočkali úspěchu, a to opět zásluhou Pszczolarskeho, když zvítězil v závodě za dernami a se svým kolegou obsadili druhé místo ve vylučovačce.