Český ráj outdoor je společnost s téměř třicetiletou historií, která si na našem trhu vydobyla své místo a mezi sportovními nadšenci má skvělou pověst. Z původně dvoupokojového bytu je nyní velká prodejna v Mladé Boleslavi a e-shop, jehož služby můžete využít v podstatě kdekoli ve světě. A že je majitel srdcař a sportem žije, poznáte hned, jak vstoupíte do prodejny. Zapomeňte na neosobní prodejny v obchodních domech.

Rozšíření o sortiment pro cyklisty v podání Českého ráje není o tom, že by postavili do prodejny několik kol, vystavili pár helem a přidali regál s dresy a udělali kolem toho mediální humbuk. Tady vzali cyklisty opravdu vážně. Čeká tu na ně vybavená dílna a vyškolení mechanici, kteří jsou v schopni sestavit a upravit kolo na míru, poradit a pomoci. A když už jsme byli u regálů s cyklistickými potřebami, je jich opravdu dost. Můžete se tu vybavit od hlavy až k patě, včetně cyklistických doplňků a dalších nezbytnosti, které by měl každý náruživý cyklista mít. A je jedno, jestli holdujete silniční cyklistice, nebo jsou vaší doménou spíše horská kola.

Český ráj outdoor sportem žije. Pro své zákazníky vybírají značky, po kterých by sáhli sami, a za jejichž kvalitou si můžou stát. v jejich sortimentu najdete kola Cannondale a GT a cenově nižší Rock Machine. Z oblečení pak nabízí Maloju nebo Sensor, které jsou v jejich nabídce už dlouhá léta – teď jen ještě doplněná o oblečení pro cyklisty. A pokud je vaším cílem sportovat umírněně, nebo vám váš zdravotní stav nedovoluje pustit se do sportu naplno, najdete v jejich nabídce i elektrokola.

Titulek zněl: Známý outdoor shop rozšiřuje svůj záběr o jízdní kola a kompletní cyklo vybavení. Co k tomu dodat? Snad jen to, že to vzali pořádně od podlahy a vytvořili pravý Český ráj pro cyklisty.