Na sezonu 2021 tým posilnil o Jana Bryxiho, který si vyzkoušel závodit pod barvami Rafkarny již minulý rok a hned přivezl domů dva tituly z domácího šampionátu. Ze Cycling Academy Tábor přestoupil do týmu mladý a nadějný Adam Stibal a letos tým posílí své řady také o Michala Šmahela. Z loňské sestavy týmu pokračuje do roku 2021 Joshua Davies, Ondřej Rybín, Martin Klícha a Jan Hrstka. Tým opustil úspěšný Dominik Horák, který získal angažmá v týmu AC Sparta Praha Cycling, k jehož úspěchu mu gratulujeme. 

Minulý rok se nám podařilo hned několik úspěchů v rámci amatérů ČR. Honza Hrstka obhájil titul z roku 2019 v časovce a potvrdil tím svojí kvalitní formu a v silničním závodě jsme získali titul zásluhou Ondřeje Rybína. Další věkovou kategorii ovládl Honza Bryxi a získal titul jak v časovce, tak silničním závodě a ukázal tak naprostou dominanci ve své kategorii,“ uvádí tisková mluvčí týmu Veronika Hepnarová.

Závodníci odstartují letošní sezonu na závodě ŠKODA CUP v Mladé Vožici, kde poměří své síly s elitními jezdci z celé České republiky. 

Partneři pro rok 2021 zůstávají beze změn. Tým bude i nadále využívat tovární podpory firmy Rafkarna a její vlastní značky IDEA. Hlavními partnery týmu zůstávají firmy Pirelli, POC, Lawi a grafická agentura Durt Design.