Štěpán Široký si za podpory svých týmových kolegů Josefa Čekala, Davida Kopelenta a Marka Jelínka vedl nadmíru zkušeně a získal druhé místo ve víkendovém omniu. Davida s Josefem zbrzdil nepříjemný pád, přesto se dokázali prosadit na krásné páté, respektive šesté místo. V závěrečné disciplíně bodovacím závodě dvojic Štěpán společně s Josefem získali opět druhou příčku, David s Markem při své první zkušenosti s touto disciplínou pěkné čtvrté místo. V madisonu se dařilo i Štěpánu Teleckému, který společně s Milanem Kadlecem z Dukly Praha dokázal zvítězit v kategorii kadetů. Pódiového umístění dosáhli i naši žáci, Kristián Vavro a Michael Smith v kategorii žáků vybojovali třetí příčku. Zlatým hřebem víkendu bylo mistrovství České republiky mužů ve vylučovacím závodě, kde se blýskli naši dva závodníci Jan Voneš a Adam Křenek. Oba hladce postoupili do finálové jízdy, kde se utkali proti dvaceti nejlepším mužům včetně mnoha medailistů z mistrovství Evropy i světa. V napínavé jízdě si dojel Adam pro páté místo a Honza podlehl až ve finálovém spurtu Daniel Baborovi z Prostějova a odváží se stříbrnou medaili.

V rámci nově vzniklého Střediska vrcholového sportu a SCM2020 v Brně nelze nepochválit Annu Jaborníkovou a Veroniku Jadrnou, obě mistryně České republiky ve vylučovacím závodě, stejně tak se staly vítězkami Českého poháru v omniu v kategoriích žákyně (Veronika) a kadetky (Anička).

Kromě mládeže Favoritu se dařilo i mužům Favoritu Brno U23, při své premiéře v elitní mužské kategorii překvapil Adam Křenek. Obsadil totiž páté místo ve vylučovacím závodě na mistrovství České republiky a Jan Voneš si odváží stříbrnou medaili.