Parádní léto mají za sebou cyklisté TJ Auto Škoda Mladá Boleslav. Ti kombinovali silnici se závody horských kol a v obou disciplínách vybojovali mnoho skvělých výsledků, vyšperkovaných ziskem medailí.

Horská kola seděla především mládeži. Karolína Frydrychová, Babeta Kolářová, Oliver Lodr Štěpán Bondy a Ondra Podhaiský, to jsou jména která byla vidět hodně na špicích závodů a stupních vítězů. Dominantní výsledky pak zajistila Vanda Dlasková. Na Olympiádě dětí a mládeže v Liberci, pořádané Libereckým krajem, získala zlaté medaile z časovky i závodu s hromadným startem a bronz přidala v závodě horských kol. Také na navazujícím Mistrovství republiky vybojovala ze tří disciplín tři stříbrné medaile. Stříbro z týmové časovky juniorů přidal Matyáš Bredler, startující společně s výběrem RBB Cycling Teamu. Pět cenných kovů „zacinkalo“ na Mistrovství republiky horských kol v Hlinsku. Silnice pak hodně seděla Elizabeth Ungermanové, která vybojovala několik skvělých a i pódiových umístění v Českém poháru na silnici. Stejně tak jako junioři Vláďa Horulko a Matyáš Bredler, kteří dokázali vyhrát i jeden z dílů českého silničního poháru.

Nyní se již členové týmu soustředí na jejich prioritní disciplínu – cyklokros. Spoléhat budou především na elitní závodníky – Jakuba Římana, aktuálního mistra Slovenska Ondreje Glajzu a již zmiňovanou Elizabeth Ungermanovou.

A to již tuto sobotu 28. září, kdy proběhne první podnik nové cyklokrosové sezóny TOI TOI Cupu kategorie UCI C1 poblíž areálu firmy COMPAG. Všichni členové týmu chtějí tímto pozvat fanoušky, těší se na jejich velký počet a povzbuzování a zároveň děkují za podporu všem svým sponzorům reklamním partnerům, pomáhajícím tradičnímu týmu stoupat zpět do cyklistické špičky.