Z loňské sestavy týmu pokračuje do roku 2020 celkem 6 jezdců, jimiž jsou Milan Záleský, Ondřej Rybín, Martin Klícha, David Gotthard, Jan Hrstka a Petr Pospíšil. Nově tým posílí Joshua Davies z Velké Británie (přichází z CC London), Dominik Horák, který přichází z kategorie juniorů (Kulhavý Cycling team) a Jiří Brázdil, který v minulosti působil v týmu CK Windoors Příbram.

Majitel týmu Ondřej Rybín uvádí: „Největší naděje v nadcházející sezoně vkládáme do Honzy Hrstky, který se na domácím Mistrovství ČR a SR pokusí vylepšit 8. místo v časovce jednotlivců ELITE z roku 2019,“ a tisková mluvčí týmu Veronika Hepnarová dodává: „Medaile se také očekává od Ondřeje Rybína, který v minulém roce, po 4leté pauze, dosáhl na 6. místo na Mistrovství ČR na dráze (Scratch).“

Závodníci odstartují letošní sezonu 2020 v březnu na Mallorce, kde je budou čekat i první závodní kilometry. Sezóna začne dvěma jarními klasikami Trofeu de Ses Salines a Trofeo de Miquel Mas. Po přesunu do Čech na závodníky čeká tradiční závod Trofeo Cinelli Velká cena Hlohovce a česká primavera Českého poháru ve Velké Bíteši.

Z pohledu partnerů nedošlo pro rok 2020 k zásadním změnám. Tým bude i nadále využívat tovární podpory firmy Rafkarna a její vlastní značky IDEA. Hlavními partnery týmu zůstávají firmy Pirelli, POC, Lawi a grafická agentura Durt Design.

M. Zaleský, Křivkův memoriál