Tam junioři Dukly zcela dominovali, když Faltýnka na pódium doprovodil třetí Adam Bradáč a do top 10 se dostali ještě šestý Kristián Vavro, sedmý Šimon Matějek, osmý Ondřej Michalovič a desátý Aleš Icha. V závodě startoval v dresu Dukly ještě Adam Frajbiš.

„Z naší strany to byl skvělý výkon a klukům můžu jen zatleskat. Zvládli to fantasticky jak takticky, tak výkonově. Už ve druhém okruhu odjela šestice, kde jsme měli tři nejsilnější: Bradáče, Vavra a Faltýnka. V posledním kole jsme začali nastupovat, abychom využili početní převahu. Nejslibnější byl útok Bradáče, kterého dojela dvojice až 200 metrů před cílem. Ale Faltýnek si to ve spurtu pohlídal a slavil vítězství, Bradáčovi to ještě stačilo na třetí místo,“ řekl trenér František Trkal.

Dukla_2.jpg

„Jsem moc rád, že kluci takhle fantasticky dokázali navázat na výsledky z dráhových závodů v Prostějově, kde jsme startovali na GP Tufo a Memoriálu Otmara Malečka. Bradáč tam vyhrál vylučovací závod, Matějek scratch a v omniu byl třetí. Bronz ještě vybojovali Matějek s Frajbišem v madisonu. Celkově to byl skvělý víkend a všem patří velký dík. Včetně členů realizačního týmu,“ doplnil trenér Dukly.