Nové barvy, nový název a nová kola. Mitchelton - Scott se přejmenoval na BikeExchange a závodníci australského celku budou od letoška jezdit na kolech Bianchi. BikeExchange je společnost, která patří Gerrymu Ryanovi, majiteli týmu. Ryanovi patří také Mitchelton a je tedy zřejmé, že se pouze rozhodl vyměnit své značky na dresu. 

Ryan svůj tým dotuje od založení v roce 2012, ale v prvních letech měl podporu společnosti Orica. Od roku 2018 byl hlavním sponzorem on sám, ale s podporou Scottu. Od letoška je titulárním sponzorem pouze jeho vlastní společnost. Ryan na dresu propaguje také své další dvě společnosti Jayco a Let’s Go.

„Náš nový partner BikeExchange je globální společnost, tržiště a internetový obchod zaměřený na cyklistiku, který prochází velmi vzrušujícím obdobím růstu. Tým si klade za cíl dosáhnout na dobré závodní výsledky na podporu našich obchodních partnerů na klíčových trzích po celém světě. Spolu s pokračující podporou společností Jayco a Let’s Go náš zakladatel Gerry Ryan nadále věří, že náš tým přináší jeho společnostem jistou hodnotu," říká Darach McQuaid, předseda představenstva GreeEDGE Cycling. 

„BikeExchange byl vždy hrdý na dlouhé partnerství s týmem GreenEDGE. Tohle je nový a významný krok v naší spolupráci. Podpora týmu BikeExchange dobře zapadá do naší globální strategie v osmi zemích a čtyřech regionech v Evropě, Oceánii, USA a latinské Americe. Tým zvládl náročný rok a změněný kalendář závodů a dosáhl některých výjimečných výsledků. Jak mužský, tak i ženský tým. Těšíme se na spolupráci a na úspěch týmu BikeExchange v roce 2021,“ dodává Mark Watkin, ředitel BikeExchange. 

BikeExchange přišel před letošní sezónou o lídry Adama Yatese, Daryla Impeyho a Jacka Haiga. Odešli také Michael Albasini a Edoardo Affini. Sestavu posílí Michael Matthews, Tanel Kangert, Amund Grondahl Jansen a Kevin Colleoni.