V olympijském omniu skončil Křenek 11. a Široký 18. „Před bodovačkou byl Adam osmý, ale ta poslední disciplína mu nevyšla úplně podle představ. I tak je konečné jedenácté místo v té konkurenci, jaká se tam sešla, velmi solidní,“ uvedl šéftrenér Favoritu František Trkal.

Druhý den začal disciplínou scratch. Široký byl 13., Křenek 18. „Je to Štěpánova parádní disciplína a čekal jsem od něj víc. Bohužel udělal chyby, které ho stály lepší umístění,“ řekl šéftrenér.

V závěrečném madisonu se dvojice Favoritu na přání trenéra dráhové reprezentace Milana Kadlece rozdělila. „Šlo o to, že Křenek pojede na mistrovství Evropy U23 s Vonešem, tak zkusili jet spolu. Skončili šestí, Široký vytvořil dvojici s Pietrulou z Dukly a byli sedmí. Když to zhodnotím z celkového pohledu, tak naši kluci předvedli solidní výkon,“ informoval František Trkal.

Další část týmu absolvovala v rámci přípravy na mistrovství republiky silniční závod Krakonošův cyklomaraton. V absolutním pořadí zvítězil Jan Bárta z týmu Elkov Kasper, z cyklistů Favoritu dojel v těžkém závodě na velmi dobrém čtvrtém místě Martin Voltr (2. místo v kategorii) a Vojtěch Kmínek skončil sedmý.