PRO TEAM
Na Světovém poháru v MTB maratonu ve francouzském Megeve v úžasných kulisách pod Mt. Blancem se nám to ale nepovedlo. Honza Strož měl od počátku závodu žaludeční problémy a priflově i technicky neskutečně těžký závod nedokončil.
Chuť si chtěl spravit v italském závodě úrovně HC Dolomiti Superbike, kde zajel ve světové konkurenci velmi solidní 30. místo, nicméně už se na něm v průběhu závodu projevovala únava a potřeba plánovaného odpočinku před druhou polovinou sezony.

Adéla rozhovor.jpg

Adéla Veselková se na Evropském poháru XTERRA Valachy druhým místem v juniorkách nominovala na Mistrovství světa XTERRA, které se koná na konci září v italském Molvenu. Veškerá příprava tímto směřuje tam!
 

HOBBY TEAM
Za opravdu TOP výsledek můžeme považovat titul Mistra České republiky na Amatérském mistrovství masters, který získal náš silničář Martin Šrajer (úvodní foto), kdy na kopcovité trati porazil opravdu zdatné soupeře jako Pavla Gondu, mistra světa i Evropy masters!
 

Tour de Ralsko.jpg

Na domácím závodě ML TUNING Tour de Ralsko, spolupořádaném naším generálním partnerem, s účastí 500 závodníků, zajel skvělý výsledek Filip Munzar, když dokončil na celkovém 4. místě a tím vyhrál svou kategorii M30. I celkově sedmý předseda oddílu Jan Novota a vítěz své kategorie M40 v cíli nesmutnil.
Kdo ale smutnil, byl již jasný absolutní vítěz závodu Jan Strož, který z prvního místa pár kilometrů před cílem sjel z trati, najel pár kilometrů navíc a do cíle tak dojel šestý. Velká škoda, přišli jsme tak o další rozhovor v České televizi.
 

Kids Team.jpeg

KIDS TEAM
Také náš Kids Team nelení a celou sezonu se 2x týdně připravuje, počty jeho členů rostou a technické dovednosti a kondice rapidně roste. Na výsledcích se to projevuje, řada z nich vede své kategorie nebo se umísťují na stupních vítězů. Tady to vše začíná!
 

Jan Strož Livigno.jpeg

PLÁNY
Dnes se vracíme z 14 denního vysokohorského soustředění v Livignu, na ktérem ladíme především na MČR a ME v XCM, které nás čekají jako vrcholy sezony již od následujícího víkendu, tak držte palce!
 

MARKETING
Díky jednomu z našich partnerů se povedlo natočit video u čím dál tím více oblíbené skupiny kluků ze společnosti Cyklistickey, jejichž sledovanost roste každým měsícem.
Považte sami, toto video má za 3 dny 5tis shlédnutí. A jsme tam všichni vidět!