Taco van der Hoorn strávil poslední dva roky v týmu Jumbo - Visma, ale větší úspěchy slavil dříve v sestavě Roompot - Nederlandse Loterij. V roce 2018 vyhrál etapu BinckBank Tour a také jednorázovku Primus Classic. Díky těmto výsledkům získal angažmá v týmu WorldTour, ale nepostradatelným závodníkem se v Jumbu nestal, nevyhrál žádný závod a nenastoupil na žádnou Grand Tour a po uplynutí smlouvy odchází. 

Sedmadvacetiletý tempař se nejprve dohodl s nizozemským kontinentálním týmem BEAT, ale když dostal nabídku od Intermarché - Wanty Gobert, dohodu zrušil a přijal smlouvu s belgickým celkem WorldTour. Zde by se měl stát jedním z domestiků pro jednorázové závody a klasiky. "Jsem moc rád, že budu moci v příští sezóně hájit barvy Intermarché-Wanty Gobert Matériaux. Moje schopnosti se týmu dokonale hodí. Jezdit a pomáhat druhým mi opravdu vyhovuje, ale závodit o vítězství mě také baví. V týmu bych měl najít dokonalou rovnováhu mezi rolí pomocníka a vlastními příležitostmi. Je to pěkná výzva. Také se těším na start na Grand Tour, na které chci hodně útočit, přesně ve stylu týmu Intermarché - Wanty Gobert," říká Van der Hoorn o své pozici. 

Podle Aikeho Visbeeka, sportovního ředitele Intermarché, se Van der Hoorn opravdu může těšit na debut na třítýdenním závodě: "Po své průlomové sezóně v roce 2018 získal Taco zkušenosti ve World Tour. Je to inteligentní a sebevědomý jezdec a příští rok bude mít velkou motivaci uspět. Po dvou letech pomáhání ostatním mu chceme nabídnout opět trochu svobody. Kombinace dobrého vedení, závodního programu World Tour a první účasti na Grand Tour ho může v kariéře posunout o další krok kupředu."

Van der Hoorn je osmou posilou týmu, který navazuje na sestavu Circus - Wanty Gobert a čerpá i ze sestavy CCC. Kromě Nizozemce do Intermarché - Wanty Gobert odchází také Jan Hirt, Georg Zimmermann, Jonas Koch, Lorenzo Rota, Rein Taaramae, Baptiste Planckaert a Louis Meintjes. Zbytek týmu tvoří jezdci Circusu, celkem jich na soupisce pro rok 2021 figuruje 28.