Koronavirem ovlivněný rok byl velmi špatný zejména pro cestovní ruch a proto není žádný div, že Sunweb smlouvu s týmem Iwana Spekenbrinka neprodloužil. Zůstává jedním z malých sponzorů, ale titulárním partnerem je nově chemická společnost DSM. Nadnárodní korporace produkuje široké spektrum výrobků v chemii a biotechnologiích. Například materiál Dyneema, který se používá i v cyklistice na oblečení a tretry.

Cílem společnosti DSM je zvýšit povědomí o značce a vylepšení image. Tým si vyvíjí vlastní oblečení, využívá materiály DSM, ale dresy šije výrobce oblečení Bioracer. Sponzorů se vyměnilo hned několik, končí dodavatel kol Cervélo, které nahradí Scott. Místo aut Škoda budou sportovní ředitelé jezdit v automobilech Volvo. Do cyklistiky se vrací také Saxo Bank, kromě týmu DSM podpoří i závod E3 Harelbeke (nově E3 Saxo Bank). Další nový sponzor, společnost Zoover, patří bývalému majiteli a zakladateli Sunwebu. Zoover je webový portál s recenzemi dovolených,   

DSM se zaměří i na vývoj výživových produktů. Každý závodník bude mít vlastní, na míru připravený výživový program ve spolupráci se společností Sanas. A rozšíří vlastní testování zakázaných látek ve spolupráci s nizozemskou antidopingovou agenturou.

Iwan Spekenbrink

"Je to opravdu sen," říká Iwan Spekenbrink, ředitel tým DSM. "Angažmá společnosti DSM v takové rozsahu nám pomůže dosáhnout na tu nejlepší výživu a materiály. Těšíme se na rok 2021. Budeme jezdit na kolech Scott, vybavených komponenty Shimano a další vynikajícími produkty. Naši experti budou spolupracovat s lidmi z DSM, Scottu a dalšími partnery, abychom byli co nejúspěšnější. 

DSM se v příští sezóně bude opírat o lídry Marca Hirschiho, Romaina Bardeta, Tiesje Benoota, Jaie Hindleyho a Ceese Bola. Na druhou stranu odchází Michael Matthews, který v dresu Sunwebu dosáhl 12 velkých vítězství, včetně etap na Tour de France a získal i zelený dres vítěze bpodovací soutěže. Australan míří do domácí sestavy Mitchelton. 

Do BORA - hansgrohe odchází Wilco Kelderman, třetí muž letošního Giro d´Italia. Nahradí ho Francouz Bardet, ale v celkovém pořadí etapových závodů se chtějí prosadit i Australan Jai Hindley a Belgičan Tiesj Benoot.