loading...

Michael Boroš si na rychlé trati s těžkým terénem poradil s druhým Matějem Stránským a třetím Tomášem Paprstkou a v šestém díle Toi Toi Cupu získal už páté vítězství a vyhrál samozřejmě také celkové pořadí. Český mistr hájící barvy ČEZ Cyklo team Tábor se v příštím roce vrátí také na silnici. Posílí náš nejlepší tým Elkov Kasper a v dresu hradecké sestavy pojede už mistrovství republiky.

Boroš v celkovém pořadí Toi Toi Cupu získal 299 bodů, druhý Polák Marek Konwa nasbíral 284 body, třetí Paprstka 279 bodů a pouze o dva body méně má čtvrtý Stránský, teprve osmnáctiletý největší talent českého cyklokrosu. V závodě žen vyhrála Němka Judith Krahl, druhá skončila Nikola Bajgerová a třetí Tereza Vaníčková, ale celkové vítězství slaví čtvrtá Kristýna Zemanová. Detailní výsledky najdete na cyklokros.cz. 

Mladí a talentovaní cyklokrosaři a cyklokrosařky se v Jičíně utkali o české tituly, mezi juniory byl nejlepší František Hojka a mezi juniorkami Eliška Hanáková. Ta byla nejlepší i v celkovém pořadí Toi Toi Cupu, zatímco mezi juniory zvítězil Ondřej Novotný. Více na czechcyclingfederation.com.