Ověřené spojení oblíbené aplikace ROUVY s největším cyklistickým MTB seriálem v Evropě pro veřejnost Kolo pro život přináší zábavu pro špičkové jezdce i amatérské nadšence nejen z Česka. Zájemci se již brzy budou moci zapojit do tří samostatných hlavních závodů jejichž průběh bude k dispozici i prostřednictvím komentovaného online streamu ze studia v Praze. 

Zveme všechny příznivce cyklistiky k napínavému závodu i podívané. Té se zúčastní i manažer týmu Bike for Life Jan Bartůněk a jedna z pravidelných účastnic Kamila Maříková. Všichni účastníci navíc budou bojovat o odměnu (prize money), kterou si mezi sebe rozdělí tři nejlepší muži a tři nejlepší ženy,” komentuje akci za Kolo pro život Kryštof Kocánek.

V předešlém ročníku jsme zaznamenali přes dva tisíce účastníků, nejoblíbenější byla trať byla KPŽ Znojmo by Kooperativa. Velice nás těší rostoucí množství cyklistických nadšenců, kteří se neváhají zapojit nejen ze všech možných koutů České republiky, ale i z celého světa,“ doplňuje Petr Samek, CEO ROUVY.

Virtual Kolo pro život challenge poběží od 28. února do 3. dubna. Každý, kdo se v aplikaci ROUVY této výzvy zúčastní a objede všech pět tras: Ralsko (KPŽ Ralsko by WeLoveCycling.cz), překrásné Znojmo (KPŽ Znojmo by Kooperativa), Šumavský MTB maraton (KPŽ Šumavský MTB Maraton by Kooperativa), Orlík (KPŽ Orlík Tour by WeLoveCycling.cz), Vysočina Arena (KPŽ TV NOVA Vysočina Arena Tour), se dostane automaticky do slosování o tři permanentky KPŽ LIFE (třikrát startovné na libovolné závody KPŽ 2022) a o dvoje startovné na jedinečný závod L'Etape Czech Republic by Tour de France.

Vyvrcholení virtuální sezony proběhne 31. března v Radotíně, kde se uskuteční exhibiční akce. Fanoušci se mohou těšit nejen na napínavý závod plný cyklistických es, ale i autogramiádu a možnost vyzkoušet si trenažér na vlastní kůži.

Registrace na virtualni zavody:

Více na Kolo pro život.