Vloni dojel Langeveld 10. na Roubaix, 12. na E3 a 15. na Flandrech. Společně s Bettiolem a Vanmarckem měli tvořit údernou trojku EF pro velké jarní kostkové klasiky.

Ve stejné etapě jako Langeveld si Matteo Moscchetti (Trek) zlomil pánev.

O den dříve si na Valencianě při pádu zlomil ruku Tony Galoppin (AG2R) a podle doktora bude 6 až 8 týdnů mimo hru. Tobias Foss (Jumbo) si ve stejné etapě zlomil klíční kost.

A to nejsou jedinými cyklisty, kteří si hned v začátku sezóny vybrali smůlu a pro různé zlomeniny budou svým týmům jistý čas chybět.

Rafael Valls (Bahrain) si 22. ledna při Tour Down Under zlomil křížovou kost. Ve stejný den na stejném závodě si Ben Hermans (Israel) zlomil klíční kost, lopatku a žebra. Szymon Sajnok (CCC) si na stejném závodě o dva dny později zlomil zápěstí a obratle. Christoph Laporte (Cofidis) si 27. ledna zlomil zápěstí na San Juanu. Axel Domont (AG2R) si 30. ledna při australském Race Torquey způsobil zlomeninu v kolením kloubu. Elia Gesbert (Arkéa) si 1. února způsobil zlomeninu kostrče při závodech na Mallorce. A Iván Sosa (Ineos) si 2. února při mistrovství Kolumbie zlomil palec.

Na úvod sezóny je toho opravdu hodně.