loading...

Značka Liv produkuje špičková kola určená pro ženy. Nový model Avail Advanced s kompaktním rámem umožňuje lehčí, pevnější a komfortnější jízdu s geometrií navrženou přímo pro ženy, které jezdí pro zábavu, lepší kondici nebo závodí. 

"Avail Advanced je úžasně všestranný. Tento všeuměl byl vytvořen, aby byl lehký, živý ve stoupáních a nabízel vynikající ovladatelnost ve sjezdech," říká Sophia Shih, product development advanced engineer společnosti Liv. "Kolo je perfektní pro ženy, které preferují komfort, snadné ovládání a dlouhé, občas celodenní jízdy." 

Avail využívá technologii 3F Design. Použitý je špičkový kompozitní materiál, s mimořádně lehkou geometrií a kladením karbonu specificky pro ženy. 3F Design vychází z tisíců dat o ženské anatomii, svalové energii a výkonu. 

Geometrie rámu je určena na dlouhé jízdy, posed je vyšší. Novinkou je vedení bovdenů a kabelů vnitřkem rámu. Rám je vybaven sensory RideSense, které snímají rychlost a kadenci a přenáší data do jakéhokoliv ANT+ a Bluetooth zařízení.

Kolo je vybaveno kotoučovými brzdami, hlavovou částí rámu OverDrive 2 pro co nejvyšší pevnost a ovladatelnost a středem PowerCore pro co nejlepší přenos síly. Komfort zvyšují sedlovka D-Fuse SL pohlucující vibrace a širší pláště. 

Foto Liv